26.3.2011/12.50am

Yeyyy! Harini kat rumah ade Family Day. Dari smalam exited nak pi.. tapi ni dah kol brape ni Orff tak siap2 lagi.. baru nak pi mandi tu ha nak tengok program Elizabeth Taylor yg baru mati tuh nye pasal. Hayyo! Pagi tadi dah la tertinggal bekfes.

This year nye Family Day not bad compare to earlier ones. Last time buat malam aje. This time, bile tengok schedule yg ditampal merate kat umah ni.. macam2 ado..ado makan2 (tuh semestinye) bekfes, lunch ngan dinner. Ada memacam aktibiti.. untuk budak2, sukaneka, acare lawan bola, ada pameran, dan mlm kang ade konsert + lucky draw. Last time dapat pembuat roti.. this year kot2 cukup lucky dapatla yg beso lagik aminnn! hehehehhe

Hmm.. lambat btol la laki aku ni besiap! nak pi dolo lah! Later.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Hits

  • 12,707 hits
March 2011
M T W T F S S
« Feb    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1 other follower

%d bloggers like this: