California Pizza Kitchen

BBQ Chicken Salad : yummiest!

@ level 1, Suria KLCC : gotta say, this is still one of the best place to enjoy a good food ( at least tuk I lah hehe..). Suke sangat especially BBQ Salad die. Die nye specialties on Pizza(sudah tentu), salad and pasta.  Memang a MUST TRY la kalau ke sane. Food: ofkoz lah western.

Ada memacam resepi yg sedap2 tuk di try, Beverly Hills, California style!

Portobello Mushroom Ravioli : thasa pasta!

Tempat pun selesa, relax and kalau dapat spot tepi tingkap, leh layan scenery ngadap fountain KLCC tu. Kalau isap rokok, leh lepak luar sambil amek share sedut udara ‘bersih’ KL hehe..

Hummm…dah lama sangat tak ke sane ni.. nak jenguk KLCC pun payah.

 

 

Santa Fe Pizza : simple & sedap!

Tak larat nak redah jem, pastu kang kat sane nak kene redah orang ramai lak. Lelagi kalo weekend. Anyway, last time pi sane, these are the food yg kitorang order. Santa Fe Pizza with everything on top, BBQ Chicken Salad, ngan Portobello Mushroom Ravioli. Heaven!

Hits

  • 12,571 hits
August 2017
M T W T F S S
« Mar    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1 other follower