Moving Out!

Im trying out blogspot now. See you there!

http://juliasayz.blogspot.com/

26.3.2011/12.50am

Yeyyy! Harini kat rumah ade Family Day. Dari smalam exited nak pi.. tapi ni dah kol brape ni Orff tak siap2 lagi.. baru nak pi mandi tu ha nak tengok program Elizabeth Taylor yg baru mati tuh nye pasal. Hayyo! Pagi tadi dah la tertinggal bekfes.

This year nye Family Day not bad compare to earlier ones. Last time buat malam aje. This time, bile tengok schedule yg ditampal merate kat umah ni.. macam2 ado..ado makan2 (tuh semestinye) bekfes, lunch ngan dinner. Ada memacam aktibiti.. untuk budak2, sukaneka, acare lawan bola, ada pameran, dan mlm kang ade konsert + lucky draw. Last time dapat pembuat roti.. this year kot2 cukup lucky dapatla yg beso lagik aminnn! hehehehhe

Hmm.. lambat btol la laki aku ni besiap! nak pi dolo lah! Later.

Welcome to my place.. let’s get personal!

Anyea

Hits

  • 12,571 hits
August 2017
M T W T F S S
« Mar    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1 other follower